blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG crazy-drake
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Hank is going hell.
Crazy-Drake



Max Payne 3
pridal Crazy-Drake 5.6. 2012 o 14:38



Max Payne 3

          

               + výborné strielanie                                                                        - zo začiatku zamknute online módy

               + bullet time

               + rozprávanie v prvej osobe

               + veľmi dobrý a napínavý príbeh      

               + zlaté zbrane

               + multiplayer

               + výber lokality po odohraní hry

               + fyzika

               + arcade mód

               + rozdvojovanie obrazu

               + znovu hratelnosť

 

 

Max Payne 3 je neuveritelne prepracovaná dobrá hra ktorá má veľmi pozitívne prvky ako je napr. bullet time, fizyka, ... Má veľmi dobrú grafiku, missie, ... Na tejto hre sa mi strašne páčilo to že Max bol vždycky dobitý. Ako nie že by som mu to prial ale je to fajne. Lebo napr. v Uncharted 3 sa vždycky Nathan Drake o niečo zachytí a to je kus blbosť. Ale Max na rozdiel od toho keď padá tak normálne si tresne hlavu, rozbije ruku ... Max Payne je proste drsný chlap. Keď príde do svojho príbytku tak zapíja tabletky (proti bolesti) alkoholom a na to sa hneď do záchodu alebo do umývadla vygrcá. Príbeh v tejto hre nemá chybu a koniec to už je iné caffe. V Max Paynovy si môžete aj spokojne pozrieť telku (baseball). V tejto hre je vinikajúca možnosť. A tá možnosť je Bullet-time ktorý nikdy nesklame. Môžete ho použiť aj obyčajne ale aj vo výskoku. Max Payne ponúka aj veľmi dobrý multiplayer a zároveň vinikajúci arcade mód v ktorom môžete zbierať čo najviac bodov alebo to hráte na čas. V Max Paynovy sú pekné prostredia aj veľmi parádne missie. Moja najobľúbenejšia missia je 10 - Autobúsova stanica. A vaša? Max Payne je moja najlepšia hra. Táto hra je čisto o akcii. A to je úplná bomba. V tejto hre sú výborné zbrane hlavne keď máte dve uzínky alebo dve pištole v ruke. Alebo jedna uzi a jedna pištol. V Max Paynovy sú Payne killery. Sú to lekárničky. Max hladá v tejto hre Fabianu (zo začiatku). Max sa snaží zabudnúť na jeho rodinu. Tí ktorý hrali Maxa jednotku a dvojku tak tý pochopia. A ešte hľadanie zlatých zbraní plus medaile ktoré časom budete získavať. Odporúčam.

Spoiler !!!

Konečne sa Rockstars prekonalo. Veď Vy viete že classika Rockstars je že vždy hl. hrdina príbehu (hry) zomrie. Ale Rockstars sa prekonalo Max Payne prežil. V poslednej missii - strielanie s granatometom po lietadle. Slušné. No proste Max je Max to Rockstars proste nevymyslia lebo to je život. Veľmi dobrá hra. Skrátka bomba. A ešte raz : odporúčam.



Prístupov 4453
Kvalita článku
(25%) hlasov 12

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Borderlands 2
[ 16.10.2012] (príspevkov 6)
Max Payne 3
[ 5.6.2012] (príspevkov 23)
Zhrnutie mojích blogov
[ 15.4.2012] (príspevkov 37)
Dark Souls
[ 14.4.2012] (príspevkov 30)
Škola
[ 10.4.2012] (príspevkov 27)
David Duchovny
[ 31.3.2012] (príspevkov 48)
Pohoda, whisky, sex, tabak a Los Angeles
[ 28.3.2012] (príspevkov 26)
Samco005
[ 28.3.2012] (príspevkov 41)
Crysis 2
[ 28.3.2012] (príspevkov 20)