blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG crazy-drake
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Hank is going hell.
Crazy-Drake



Zhrnutie mojích blogov
pridal Crazy-Drake 15.4. 2012 o 8:45



Prepáčte ale niečo sa mi tu pokazilo takže blog si budete musieť prečitať s čiernou farbou. Sorry.

 

Californication

Californication:   Najlepší serial pod slnkom.Keď som to začal pozerať tak som ihneď chcel byť ako David Duchovný (Hank Moody). 1., 2., 3., 4. séria úplná bomba ale 5. séria sa prekonala (úplne úplne).Keď nemáte čo pozerať niejaké debilinky Panelák,Ordinácia v ružovej záhrade... tak začnite pozerať toto.Uvidíte že sa Vám to zapáči. Postavy vinikajúce herecké výkony to ani nehovorím. Je to úplne len o komédii, dráme, sexe a oddychu. Nedá sa od toho len tak lahko odtrhnúť. Je to genialny serial ktorý vymyslel SHOTIME. Časté Hankové slová : Mada fakaaaaaaa. S pozdravom Hank Moody is going back. Ktomu by som už nič nedopisoval.

Boží dar

Boží dar je pre nás na 1. mieste rodina (to je jasné).Ale z hladiska hrania technologie je pre nás božím darom PS3 predsa (mašinka).Proste naj. hry, sranda, super kvalita, trofeje, filmy, serialy, fotky, obrazky skrátka všetko, internet ...Kto má PS3 je macher (  pre PS3 hráčov ).No povedzte sami nieje to božie.A tak SONY s dobrou náladou vyrobili psko jabadabaduuuuuuuuuuuu .Vidíte SONY su anjelovia Boží  tak to bolo všetko. Boží dar je pre nás všetko  no nie? No toto som kus prehnal takže sorry.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Toto u mňa prekonalo oveľa ale oveľa Skyrim.Toto je pravé rpg.Už po zahraní dema som vedel že to bude lepšie než Skyrim.Grafika, subojový systém, vyrábanie vecí, obnovovanie perkov atď. proste pecka ako sa patrí .Dovolujem si povedať že je to oveľa lepšie ako Skyrim.A podľa mňa budem mať 0% tohoto článku ale to bol môj názor.A nemusíte mi davať hodnotenie otrasné kôly tomu že máte iný názor. Takže to bolo asi všetko čo som chcel povedať. A nieže Vás stým chcem uraziť ale to je môj nazor ok .Tak toto som úplne posral (sprepáčením). Reckoning je casual hra až sa praší. Zo začiatku pecka ale potom nuda ... Dark Souls je to pravé orechové.

Debata (hudba)

Aká hudba sa Vám najviac páči? Rock, punk, džes? Napíšte do komentu.Mne sa veľmi páči punk a rock.Skupina sa mi páči Green Day napr. .A Vám? Napíšte.Každému sa páči nejaka hudba no nie. Tento blog ani nemusel byť. Ale čo už.

Filmy

Poznáte nejaký dobrý film? Komédiu, Akčný, Triller ...? Aky je Váš najobľúbenejší film? (všetko napíšte do komentov aký film sa Vám páči a aký film odporúčate ).Proste taká debatka o filmoch. Nechápem načo som písal také kraviny.

NCIS: Námorný vyšetrovací úrad

NCIS je pre mňa najlepšiou kriminálkou. Má príbeh, dobré postavy, časti, je tam veľká sranda, prípady...CSI je podľa mňa oveľa horšia kriminálka aj keď má viac častí ale to vôbec nevadí. Nuž komu sa tento serial zapáčil tak môže ho napísať do komentov napr. Moja najoblúbenejšia časť je (napíšete). Vaša naj. postava a tak dalej.Je to proste bomba krimi. Dúfam že sa Vám páči.

Journey

Táto hra vo mne vzbudila strašne velký a neopísateľný zážitok.Hra bez chyby najlepší multiplayer ktorý som kedy hral... Nezvyčajná hra je Journey vetčšiu nezvyčajnosť z hladiska hier nikdy a nikde nezažijete (okrem Journey) Grafika nemám slov (IGN grafika 10/10 ) hratelnosť parádna.Putovanie po svete je veľmi lákavé a pekné, je to proste najlepší zážitok z hier. A mulťák už som napísal proste nevyspytatelný zážitok a velká sranda.ThatGameCompany si na tom teda fakt dali záležať max ale max velký plus lacné a veľmi lákavé. A dosť veľký mínus sú naše predsudky. Presne aj Sector to dal. No je to proste hra božia.No nemám pravdu ľudia (PS3 hráči). Je to bomba. Nemám ktomu už nič dodať takže zrejme je koniec.

Platformy (pc, ps3, xbox360, wii ...)

Moja naj. platforma je PS3 len z jedneho dôvodu. Hry (exkluzivity) najvyšie rozlíšenie, pekný vzor, trofeje, platinum... Samozrejme napr. že aj xbox má trofeje ale ja som napísal aj trofeje. A vlastne skratka viac sa mi páči ps3 než nejaké iné platformy. No a to je koniec. Hlavne mi nepíšte do komentov že tento text stal za hovno lebo ja viem že tento text stál za hovno. Ok takže ako obyčajne píšte svoje naj. platformy do komentov. Tak takto som to napísal.

Mass Effect 3

Mass Effect 3 je veľmi úspešná hra ktorá má svoje mínusy aj plusy. Je to paráda schopnosti, nepriateľia, ... Pre mňa osobne je veľký mínus pohyb. Napr. (ešte v žiadnej hre som taketo niečo nevidel, nezažil) šprint - x, kritie - x, kotrmelce - x to čo má akože byť. Plusy to je jasné hra 8 koncov vzťahy, nepriatelia, schopnosti atď. A ešte zopár mínusov musím pripomenúť.Takže napr. Hackovanie zrušené, angličtina (hlavne) - v Mass Effect 3 je veľmi problém s angličtinou keď ju neovládate ( môže Vám zomrieť aj tým ... ). Inač parádna hra multiplayer zaujímavý príbehy dobré skrátka Mass Effect 3 je dosť vydarená hra. Perky a zlepšovanie dobré výber Rás výborné aj hru si môžete dokonca vybrať buď  Príbeh, Akciu, Týmová práca alebo také niečo. No hl. že je to dobrá hra a vlastne na ovládanie sa dá zvyknúť. Špecialna Edícia je tiež vynikajúca. Bioware to nakoniec zvládlo. Takže to by bolo všetko k Mass Effect 3. Súhlasím čo som napísal.

Trine 2

Trine 2 je parádna logická hra ktorej proste nejde odolať. Je to pecka zo všetkých strán. Logika, cena hry, fajná hra, znovu hrateľnosť, trofeje ( napr. ps3). Leveli sú dlhé a preto je to sranda. Hrateľnosť za všetkých. Schopnosti sú celkom fajné a logika úplné parádna. Bossovia srandovný a celkom dobrý  nepriatelia v pohode.Obtiažnosti pekný výber. Grafika sa dá je tam pekná. Multyplayer co-op paráda proste po riti. Ovládanie je v pohode a Trine 2 prináša parádne dynamické  dobrodrúžstvo. Hra sa automaticky ukladá. Levlenie za 50 nazbieraných flaštičiek. Je to perfekné dobrodrúžstvo a táto hra sa oplatí kúpiť. Je to bomba. Prekrásna rozpravková atmosféra. Cesta povedie cez močiare, divočinu, hubové jaskyne, bludiská, hrad pri mori a ľadovú krajinu. Je to zážitok dalo by sa povedať. Mág totálne super aj assassinka ale warrior sa až tak veľmi nepoužíva pri boji a len niekedy pri potrebných veciach. Mäsožravé rastliny má veľmi potešili sú zákerné a je s nimi sranda bez nervov. Pekne vyzerajúce objekty a takéto vecičky. Mág dokáže presúvať veci a môže vyrobiť aj štyri objekty naraz. Ohnivé šípy jedy na lúku sú veľmi silné ( a to sa mi páči ). Niektoré veci sú náročné. Takže túto hru rád odporúčam. Uvidíde zapáči sa Vám. Čavte už idem het takže je to trochu kratšie. A ešte assassinka môže mať vybuchujúce šípy aj mrazivé. Warrior mrazivý štít. A mág môže presúvať aj nepriateľov. A teraz je koniec.

Crysis 2

Crysis 2 je parádna akcia v ktorej ste proti vojakom a mimozemšťanom. V Crysis 2 máte už od začiatku na sebe nadooblek ktorý Vás zachránil na začiatku hry. Máte schopnosti napr. By strong, neviditeľnosť ... Je tam veľmi pekné prostredie a hlavne naša postava (oblek). Píbeh je ťažko pochopitelný a to zistíte až po dohratí hry. V tejto hre je možnosť vybrať si obtiažnosť na akej budete tento príbeh ,hru odohrávať. Hľadanie: nálepky, psie známky, postupne sa Vám pootvárajú  všetky videá z kampane. Dosť veľký výber zbraní na takúto hru takže s tým nemám problem. Misie su dobré. Samozrejme že postupne si vylepšujete schopnosti, energiu. Je to veľmi dobrá hra. Pohľad je na zbrani ( keby nebol bolo by to horšie ). Bossovia sú dobrý a nepriatelia tiež. Koniec hry je úplne bombový ( nedá sa mu pochopiť :D vážne ). Hra je po anglicky. Proste Crysis 2 je dobre spracovaná gameska. Keď sa to niekomu zapáči tak si to kúpte. Aj keď teraz blog na Crysis 2 neni moc vhodný kôly času ale nevadí aj teraz veľa hráčov hrá túto hru. A ešte aby som nezabudol Crysis 2 ponúka veľmi dobrú multiplayerovú hru. Tak toto bolo z mojej strany asi všetko. 

Samco005

Tento chlapec je debilný riťoliez ktorý sa trepe všade kde ho niekto nechce. Tento človek asi prišiel na zem z psychiatrickej liečebne skrátka No koment total debil samco. Si hrozný!!!!!!!!!!! deťátko. Trepal som vtedy som bol len nasratý.

Pohoda, whisky, sex, tabak a Los Angeles

Čo môže byť lepšie ako tieto 4 veci. Skrátka nič. Taký fajný život v Los Angeles popíjať whisky na pláži večer mať sex, pohodu zafajčiť si to musí byť pocit. Neviem či všetci ale mňa strašne sere že som sa narodil tu v tej diere na Slovensku. Tak závidím tým v Los Angeles. Taký Californication si večer pozrieť  to musí byť to pravé orechové best of the best. Fest by som sa chcel narodiť v amerike a Vy? ( aspoň za niektorých: noa na 1000000% ). Tam to je raj a ne jak tu prd veľký tu máme. Bože môžem len snívať. Aj keď raz sa do L.A na 100000000% dostanem to bez váhania. Auto si kúpim. Jesus keď si to porovnám napr. filmy, serialy tu na Slovensku vyrobené vs Amerika ta Slovensko má 0,01% a Amerika 100,99%. To by bol život. Teším sa na tie roky v LOS ANGELES.

David Duchovný

David Duchovny je sexitycký vožrala ktorý si o sebe myslí aký je veľký frajer ... aspoň niekto si to myslí a niekto zas že David Duchovny je normálny úspešný herec. Takže stoho vyplíva jedno: ten kto si myslí že David Duchovny je debil, tak je to tým že chce byť ako on. Ten kto si myslí že David Duchovny je boh namiesto Zeusa tak tiež chce byť ako on. Takže v podstate každý chce byť ako on. No David je super herec ktorý odohral v hlavnej roli napr. serialy: Akta X, Californication ... filmy zasa napr. The Joneses. Za Californication dostal aj zlatého kamaráta, teda zlatý globus. Jeho manželka musí byť fakt pyšná že hrá v takom serialy. Jeho časté zaujímavé a určite aj k veci príslovie je : See in hell madafakaaaaaaa, Madafakaaaaaaaaaaa atď. (madafakaaaaaa - mother fucker). Jedná sa totiž o majstra. David Duchovny je úplne brutal parádny človek. Má manželku dieťa (deti) ... No hlavné je že sa ešte nezabil alebo nezdrogoval ako večšina  hercov v dnešnej dobe no nie. David Duchovny ma veľa fanúšikov (mi). David má teraz okolo 51-53 rokov a vyzerá tak na 45 alebo 43. Býva v New Yorku. V Amerike učinkoval aj  v TV reklamách. Chodil možno aj ešte chodí do hocijakých debát, shou atď. Je to režisér a aj herec. Napr. v The Simpsons niekoho daboval alebo takéto niečo samozrejme že po anglicky. Je to celosvetový majster herec pre mňa aspoň dúfam že aj pre Vás. Keď Davidu Duchovnému bolo jedenásť (11) tak sa mu rozviedli rodičia. Dva roky potom vyhral ako vynikajúci športovec štipendium na elitné Newyorske škole Collegiate School. Potom začal študovať angličtinu. Pritom aj navštevoval to je samozrejme kurzy herectva. Inak by nebol taký úspešný herec ako je ním dnes. Má super život už od nar. no a to sa mi na ňom strašne páči. Napíšem Vám tu aj mojích verných a dobrých kamarátov ktorým sa tiež veľmi páči David Duchovny. Sú to na SECTORE uživatelia : Gibons a ťava prosím potlesk. No David Duchovny hrál aj stretol veľmi významných hercov aj režiserov rôznych filmov. Má na 100% niejakých dobrých kamarátov. Strašne by som chcel byť ako on no proste strašne. Takže toto bol v skratke Davidov životopis. Komu sa páči tento herec spokojne môže napísať do komentu(ov). Tak toto bolo všetko o Davidu Duchovnému. Tak v tomto blogu sa mi chyby nechceli opravovať.

Batman 123

Tento debil si o sebe mysli že je najlepsi a super a pritom vyzera jak mutant nikto ho nema rad. Tento clovek ma asi iq pod nulou. Takéto ludske rasy snad este neexistuju ale 1. ano batman 123 a obrazok ma nejakeho konomrda ked mate iny nazor na tochto debila tak do komentov piste vselico. A mne je to u riti ze ma budete urazat ... ale Batman 123 je taky kkkt ktoreho by som este nikdy nezazil a klamar to sa ani nevyjadrujem je to ******* ***** * * * ** * ** ** *. Toto je cele s chybami takze sorry ale som na toho idiota strasne nasraty debilko jeden. Samco je ovela lepsi aj ked o mne napisal blog ale mne je to u riti. Takze toto je vsetko ku batmanovi. Toto som velice prehnal sorry Batman ale klamár to si. Tu som chyby tiež neopravoval.Je ich tu príliš veľa.

 

 Škola

Škola je veľké, dlhé, nudné, zábavné, zamrdané dobrodrúžstvo. Učiteľia - niektorý zábavný niektorý o ničom ... Učenie je hrôza, po 1. zaberá to polku dňa, po 2. veľa času to zaberá aj doma ( bifloši, debily) ostatný aspoň takých ktorých poznám tak sa učia 10 až 15 min. presne tak ako ja. Niektorý si myslia že škola je dobrá. Niektorý zas že škola je na hovno. Ty ktorý si myslia že je to dobrá vec tak sa mylia vo všetkom až na jedno, a to je to že v škole sa naučíme počítať, čítať, a písať bez chýb. Základka - nuda, učiteľia v riti, kamaráti - niektorý pohoda niektorý totálny debili. Stredná - už úplne o niečom inom. Lepší kamaráti, oveľa večšia zábava, učiteľia zábavný a niektorý zazobaný. Ale večšinou sú zábavný a robia vtákoviny v kabinete :D. Výška - môžete sa rozhodnúť či na ňu pôjdete alebo nie. Večšina ľudí tam ide kôly budúcnosti a lepšiemu platu.  Vlastne len kôly platu :). Škola má svoje mínusy ale aj plusy. Ale zatiaľ čo ľudí poznám tak je to blbosť. Toto je asi všetko ku škole lebo mi v nej stále ešte sme. A ešte nevedel som dať titulný obrázok tak som dal takýto.

 

 

                                                                        Sectoráci 3/2012

Toto už nieje o škole. Ok takže týto Sectoráci ma fakt potešili aj som sa zasmial napr. že oldCube nazbieral 1469 mínusiek :) na tomto som sa nasmial až až. Potom celkovo Sector to pekne zhrnul. Potom som sa nasmial že zlodej Marťas ukradol Xbox :D. A ešte veľa srandy. Takže týto Sectoráci boli zatiaľ moji najobľubenejší. Takže toto ku Sectorákom (mi).  Ani tu som chyby neopravoval.

Dark Souls

Dark Souls je psychopatická hardcore gameska od ktorej sa nedá odtrhnúť. Je to cesta pre skillov a nie pre nejakých casuálov ktorý sa frajerujú za nejakú hru. Večšinu hráčov beriem ako casuálov ktorý nemajú Dark Souls alebo prvú úspešnú časť Demon´s Souls. Tak ideme na to. Zo začiatku hry si vyberete classu, buď: Warriora, Knighta, Sorcerera, Pyromancera, Thiefa, Banditu, Wanderera, Clerica alebo Deprivota. Vyberete si výzor, meno hrdinu (Vás) skrátka ako v každej RPG. Bossovia hardcore minibossovia tiež hardcore. Hrateľnosť vynikajúca, napätie špičkové. Táto hra ma veľmi oslovila. Skryté veci ... Zážitok na celý svoj život. Samozrejme že strašne veľa hráčov ma pri tejto hre neopísateľné nervy. Súbojový systém je parádny každá zbraň má svoje výhody aj nevýhody. Kúzla proste veľa parádnych vecí je v tejto hre. Keď dáte bossa v tejto hre, tak neexistuje lepší pocit. Je to akoby ste skrotili more. V tejto hre neexistuje bezpečné miesto takže je to skúška hračskej odvahy a sily. Je to doslova hardcore hra není tam ani pauza. Ani v prvej časti tejto parádnej hry nebola pauza. Takéto niečo v žiadnej hre nezažijete. Je to psycho. Knight v tejto hre má neskutočne krásne prenádherné brnenia. Multiplayer je úplne bombový môžete hráť s hračom proti nepriateľom (čiže co-op) ale aj proti hráčom. Napadáte sa atď. . Nepriateľia sú prenádherný (no fuj ). Po zemi sú správy od hráčov skrátka super. Fajné videjko . Takže v Dark Souls si musíte po čase opraviť brnenie a zbrane. Je tam luk, je možno zním trafiť nepriateľovy aj headshot (po tom krváca a má critical damage). Brnenie sa dá aj vylepšovať. Samozrejme že aj zbrane. Grafika parádna žiadný mínus grafike. Táto hra má aj vysoké hodnotenia. Aj od hráčov aj od kritikov. Nepochopitelne dobrá hra. Best of the best gameska. Táto hra má atmosferické a temné rôzne prostredia. Je to špica. Táto hra sa proste nedá prestať hrať. Neskutočne vysoký level sa dá dosiahnuť tuším až 700 level aj viac neviem. Ale okolo 700 určite. Táto hra je čisto len o skille. Musíte byť skill proste, inak to nejde. Každá smrť je len vaša chyba. Presne aj ako Sector napísal je to odvaha hračskej cti. Bugy tam skoro žiadne niesu. Veľký plus k tejto hre je že v súčastnosti je táto hra veľmi lacná a aj limitovaná edícia je veľmi lacná a lákavá. Ale aj casual hráči si túto  hru môžu kúpiť a dokázať že niesu casual. Ibaže nie tak že si ju kúpia a dostanú sa po druhého bossa. V hre je voľný svet. V Demon´s Souls bol Nexus ale v Dark Souls je voľný svet. Proste neskutočne dobrá hra. Veľká poklona výrobcom (pre skillov). Hocijaké vedlajšie cestičky ... No skrátka v tejto hre nič nechýba. Duše namiesto penazí veď poniektory viete. Hlavne sa v tejto hre nesmiete vzdávať lebo to je zle. Aj keď nervy ale prekonať. Toto je odomňa k tejto hre všetko. Len sa do nej puste, prekonajte svoj strach. Držím palce. OK TAKžE TOTO BOLO VšETKO. Dúfam že sa Vám to zapáči.



Prístupov 6830
Kvalita článku
(20%) hlasov 19

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Borderlands 2
[ 16.10.2012] (príspevkov 6)
Max Payne 3
[ 5.6.2012] (príspevkov 23)
Zhrnutie mojích blogov
[ 15.4.2012] (príspevkov 37)
Dark Souls
[ 14.4.2012] (príspevkov 30)
Škola
[ 10.4.2012] (príspevkov 27)
David Duchovny
[ 31.3.2012] (príspevkov 48)
Pohoda, whisky, sex, tabak a Los Angeles
[ 28.3.2012] (príspevkov 26)
Samco005
[ 28.3.2012] (príspevkov 41)
Crysis 2
[ 28.3.2012] (príspevkov 20)